söndag 10 februari 2008

Karlskrona - Äntligen ute igen!

Årets första paddling - ÄNTLIGEN! Vad jag har längtat! I fredags kom Göran med torrdräkten och idag var det äntligen dags. Jag hade planerat att ta det lugnt första gången - max. 2 timmar och / eller 1 mil (för att undvika att överbelasta muskler och ledband). Ja, ja. När man sätter igång så blir allt annorlunda. Började vid 9.30, gråmulet väder - men det gör absolut ingenting. Så skönt att vara ute! Dagens tur: Långö - under broarna till Hästö - under Verköbron - mellan Verkö och Knösö (fika på Knösö) - runda Verkö - Mjölnaren - Trossö - Långö

Jag hann inte ens till Skönstavik när solen tittar fram för första gången och när jag kom till fikaplatsen (badbryggan på Knösö) ligger solen fullt på. Vilken dag! Det där leendet blev jag inte av med under hela turen... (-:På hemvägen började jag känna mina armar och ryggmuskulaturen. Det var svårt att hålla spänningen i ryggen. Vad fort det går att musklerna försvinner! (Det hade nog varit smart i alla fall att hålla sig till den milen som man först hade tänkt... och inte paddla 17/18 km istället...). Fin bild från min lägenhet på Pantarholmen strax innan jag är tillbaka vid klubbhuset - väldigt nöjd och otroligt trött!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sonja,
Vad roligt med ännu en vinterSkimpaddlare i staun.

Vi får höras av inför nästa Skimträff.

//Magnus

piaf sa...

Hej Sonja!

Vad kul att du oxå kom ut i helgen. Klart du skulle ha hängt på oss i hällaryd, även om din runda säkert blev minst lika fin :-)
Hur kändes torrdräkten?
mvh Pia